You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ PERI HELLAS LTD

1  Όνομα και διεύθυνση του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων και άλλων εθνικών νομοθεσιών περί προστασίας δεδομένων των κρατών μελών, καθώς και άλλων κανονισμών για την προστασία των δεδομένων, είναι:

PERI GmbH

Schalung Gerüst Engineering

Rudolf-Diesel-Straße 19

89264 Weißenhorn

Γερμανία

Τηλ.: +49 (0)7309.950-0

Φαξ: +49 (0)7309.951-0

info@peri.de

www.peri.de  

2 Στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας ως ακολούθως:

Δρ. Sebastian Kraska

Marienplatz 3

80331 Μόναχο

Τηλ. +49 89 1891 7360

data.protection@peri.com

 

3 Γενικές πληροφορίες για την επεξεργασία των δεδομένων

3.1 Πεδίο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Κατά κανόνα, επεξεργαζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε έναν λειτουργικό ιστότοπο, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών γίνεται τακτικά και μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη. Εξαίρεση ισχύει στις περιπτώσεις όπου η προηγούμενη συγκατάθεση δεν μπορεί να ληφθεί για πραγματικούς λόγους και η επεξεργασία των δεδομένων επιτρέπεται από τον νόμο.

3.2 Νομική βάση επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Εφόσον αποκτήσουμε τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. α’ του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) αποτελεί τη νομική βάση.

Το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. β’ του GDPR χρησιμεύει ως νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται για την εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία το υποκείμενο των δεδομένων είναι συμβαλλόμενο μέρος. Αυτό ισχύει και για τις πράξεις επεξεργασίας που είναι απαραίτητες για την εφαρμογή των προσυμβατικών μέτρων.

Εφόσον η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων απαιτείται για την εκπλήρωση μιας νομικής υποχρέωσης στην οποία υπόκειται η εταιρεία μας, ως νομική βάση χρησιμεύει το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. γ’ του GDPR. Σε περίπτωση που τα ζωτικά συμφέροντα του υποκειμένου των δεδομένων ή άλλου φυσικού προσώπου απαιτούν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως νομική βάση λειτουργεί το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. δ’ του GDPR.

Εάν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση εννόμου συμφέροντος της εταιρείας μας, μιας εταιρείας συνδεδεμένης με την εταιρεία μας κατά την έννοια του άρθρου 15 του νόμου περί μετοχών της Γερμανίας (AktG) ή τρίτου μέρους και εάν τα συμφέροντα, τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι βασικές ελευθερίες του υποκειμένου των δεδομένων δεν υπερισχύουν του εννόμου συμφέροντος που προαναφέρθηκε, ως νομική βάση για την επεξεργασία λειτουργεί το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. στ’ του GDPR.

3.3 Διαγραφή προσωπικών δεδομένων και περίοδος διατήρησης

Τα προσωπικά δεδομένα του υποκειμένου των δεδομένων θα διαγραφούν ή θα αποκλειστούν μόλις παύσει να ισχύει ο σκοπός της αποθήκευσης. Επιπλέον, τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν εάν αυτό προβλέπεται από τους ευρωπαϊκούς ή τους εθνικούς νομοθέτες στους κανονισμούς της ΕΕ, τους νόμους ή άλλες διατάξεις στις οποίες υπόκειται ο υπεύθυνος επεξεργασίας. Τα δεδομένα θα αποκλειστούν ή θα διαγραφούν εάν εκπνεύσει η περίοδος αποθήκευσης που καθορίζεται από τα προαναφερθέντα πρότυπα, εκτός εάν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω αποθήκευσης των δεδομένων για τη σύναψη ή την εκπλήρωση μιας σύμβασης.

4 Διάταξη του ιστοτόπου και δημιουργία αρχείων καταγραφής

4.1 Περιγραφή και πεδίο επεξεργασίας των δεδομένων

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το σύστημά μας συλλέγει αυτόματα δεδομένα και πληροφορίες από το ηλεκτρονικό σύστημα του υπολογιστή που αποκτά πρόσβαση.

Συλλέγονται τα ακόλουθα δεδομένα:

(1) Πληροφορίες σχετικά με τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιήθηκαν

(2) Το λειτουργικό σύστημα του χρήστη

(3) Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου του χρήστη

(4) Η διεύθυνση IP του χρήστη

(5) Ημερομηνία και ώρα πρόσβασης

(6) Ιστοσελίδες από τις οποίες το σύστημα του χρήστη φτάνει στον ιστότοπό μας

(7) Ιστοσελίδες στις οποίες έχει πρόσβαση το σύστημα του χρήστη μέσω της ιστοσελίδας μας

(8) Ηλεκτρονική διεύθυνση (Domain name) του παρόχου πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται επίσης στα αρχεία καταγραφής του συστήματός μας. Αυτά τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται μαζί με τα άλλα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.

Η νομική βάση για την προσωρινή αποθήκευση δεδομένων και αρχείων καταγραφής είναι το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. στ’ του GDPR.

4.2 Σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων

Η προσωρινή αποθήκευση της διεύθυνσης IP από το σύστημα είναι απαραίτητη για να επιτρέψει τη διάθεση του ιστοτόπου στον υπολογιστή του χρήστη. Για τον σκοπό αυτό, η διεύθυνση IP του χρήστη πρέπει να αποθηκευτεί για τη διάρκεια της περιόδου σύνδεσης. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε αρχεία καταγραφής για να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα του ιστοτόπου. Επιπροσθέτως, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συστημάτων πληροφορικής μας. Στο πλαίσιο αυτό τα δεδομένα δεν αναλύονται για εμπορικούς σκοπούς. Για τους σκοπούς αυτούς, έχουμε επίσης έννομο συμφέρον για την επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. στ’ του GDPR.

4.3 Διάρκεια αποθήκευσης

Τα δεδομένα θα διαγραφούν όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν. Εάν τα δεδομένα συλλέγονται για να είναι διαθέσιμος ο ιστότοπος, θα διαγραφούν όταν ολοκληρωθεί η αντίστοιχη περίοδος σύνδεσης. Εάν τα δεδομένα αποθηκεύονται σε αρχεία καταγραφής, θα διαγραφούν μετά από επτά ημέρες το αργότερο. Αποθήκευση πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα είναι δυνατή. Σε αυτήν την περίπτωση, οι διευθύνσεις IP των χρηστών διαγράφονται ή ανωνυμοποιούνται, έτσι ώστε να μην είναι πλέον δυνατός ο προσδιορισμός του πελάτη που αποκτά πρόσβαση.

 

4.4 Δυνατότητα αντιρρήσεων και διαγραφής

Η συλλογή δεδομένων για την παροχή του ιστότοπου και η αποθήκευση δεδομένων σε αρχεία καταγραφής είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει δυνατότητα αντιρρήσεων εκ μέρους του χρήστη.

5 Χρήση cookies

α) Περιγραφή και πεδίο επεξεργασίας δεδομένων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet ή από το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet στο σύστημα υπολογιστή του χρήστη. Εάν ένας χρήστης επισκέπτεται έναν ιστότοπο, ένα cookie μπορεί να είναι αποθηκευμένο στο λειτουργικό σύστημα του χρήστη. Αυτό το cookie περιέχει μια χαρακτηριστική συμβολοσειρά χαρακτήρων που επιτρέπει τη μοναδική αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης την επόμενη φορά που θα γίνει πρόσβαση στον ιστότοπο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε τον ιστότοπό μας πιο φιλικό προς τον χρήστη. Ορισμένα στοιχεία του ιστοτόπου μας απαιτούν να αναγνωρίζεται το πρόγραμμα περιήγησης που αποκτά πρόσβαση και μετά την αλλαγή σελίδας.

Τα ακόλουθα δεδομένα αποθηκεύονται και μεταδίδονται στα cookies:
(1) Ρυθμίσεις γλώσσας

(2) Εισαχθέντες όροι αναζήτησης

(3) Συχνότητα προβολών σελίδας

(4) Χρήση των λειτουργιών του ιστοτόπου

(5) Διαδικασία ανατροφοδότησης της κατάστασης του ιστοτόπου

(6) Επιλογή χώρας στο φίλτρο του προγράμματος

(7) Τελευταία αναζήτηση μέσω έρευνας ιστότοπου

(8) Κατάσταση του cookie hint

(9) Κατάσταση χώρας ιστοτόπου

Κατά την πρόσβαση στον ιστότοπό μας, ο χρήστης ενημερώνεται για τη χρήση των cookies για σκοπούς ανάλυσης και αποκτάται η συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το πλαίσιο. Σε αυτό το πλαίσιο, γίνεται αναφορά και στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

β) Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων με χρήση τεχνικά απαραίτητων cookies είναι το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. στ’ του GDPR.

γ) Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων

Σκοπός της χρήσης των τεχνικά απαραίτητων cookies είναι η απλούστευση της χρήσης των δικτυακών τόπων για τους χρήστες. Χωρίς τη χρήση cookies δεν μπορούμε να προσφέρουμε ορισμένες από τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας. Για αυτές τις λειτουργίες, είναι απαραίτητο να αναγνωρίζεται το πρόγραμμα περιήγησης ακόμα και μετά την αλλαγή σελίδας.

Χρειαζόμαστε cookies για τις ακόλουθες εφαρμογές:

(1) Για την αποδοχή ρυθμίσεων γλώσσας

(2) Για να θυμόμαστε τους όρους αναζήτησης

(3) Για να θυμόμαστε τις σελίδες που επισκέφθηκε ο χρήστης

Τα δεδομένα χρήστη που συλλέγονται από τεχνικά απαραίτητα cookies δεν χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών.

Για τους σκοπούς αυτούς, η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται επίσης για το έννομο συμφέρον μας, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. στ’ του GDPR.

δ) Διάρκεια αποθήκευσης, δυνατότητα αντιρρήσεων και διαγραφής

Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και μεταφέρονται στον ιστότοπό μας. Ως εκ τούτου, ως χρήστης έχετε επίσης πλήρη έλεγχο στη χρήση των cookies. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να περιορίσετε τη μετάδοση των cookies αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης Internet σας. Τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί μπορούν να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να γίνει επίσης αυτόματα. Αν τα cookies είναι απενεργοποιημένα για τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να μην είναι πλέον δυνατή η πλήρης χρήση όλων των λειτουργιών του ιστότοπου.

6 Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ). Η χρήση περιλαμβάνει τον τρόπο λειτουργίας "Universal Analytics". Με αυτόν τον τρόπο, καθίσταται δυνατή η αντιστοίχηση δεδομένων, περιόδων σύνδεσης και αλληλεπιδράσεων μεταξύ πολλαπλών συσκευών με ένα ψευδώνυμο χρήστη και, συνεπώς, καθίσταται δυνατή η ανάλυση των δραστηριοτήτων των χρηστών σε όλες τις συσκευές. Το Google Analytics χρησιμοποιεί "cookies", τα οποία είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας για να βοηθήσουν τον ιστότοπο να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου μεταφέρονται συνήθως σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Ωστόσο, εάν ενεργοποιηθεί η ανωνυμοποίηση IP σε αυτόν τον ιστότοπο, η Google θα περιορίσει προηγουμένως τη διεύθυνση IP σας στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα κράτη που είναι συμβαλλόμενα μέρη στη Συμφωνία για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση IP θα μεταδοθεί σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ και θα περιοριστεί εκεί. Η διεύθυνση IP που μεταδίδεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο πλαίσιο του Google Analytics δεν συγχωνεύεται με άλλα δεδομένα της Google. Εκ μέρους του διαχειριστή αυτού του ιστότοπου, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπου, να συντάξει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και να παράσχει στον διαχειριστή του ιστότοπου και άλλες υπηρεσίες σχετικές με τον ιστότοπο και τη χρήση του Διαδικτύου. Αυτοί οι στόχοι περιλαμβάνουν επίσης το έννομο συμφέρον μας για τη χρήση του Google Analytics. Η νομική βάση για τη χρήση του Google Analytics είναι το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. α’ του GDPR. Τα δεδομένα που διαβιβάζονται από εμάς και συνδέονται με cookies, η ταυτοποίηση χρήστη (π.χ. αναγνωριστικό (ID) χρήστη) ή αναγνωριστικά (ID) διαφημίσεων θα διαγραφούν αυτόματα μετά από 14 μήνες. Τα δεδομένα για τα οποία έχει ολοκληρωθεί η περίοδος αποθήκευσης διαγράφονται αυτόματα μία φορά το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης και προστασίας δεδομένων, παρακαλώ επισκεφθείτε:https://www.google.com/analytics/terms/de.html, https://www.google.com/analytics/terms/de.html  ή https://policies.google.com/?hl=en .

Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies ρυθμίζοντας ανάλογα το λογισμικό του προγράμματος περιήγησής σας. Ωστόσο, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες αυτού του ιστότοπου. Επίσης, μπορείτε να εμποδίσετε τη Google να συλλέγει τα δεδομένα που παράγονται από το cookie και που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) και να εμποδίσετε την Google να επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα, μεταφορτώντας και εγκαθιστώντας το πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης https://tools.google.com/dlpage /gaoptout?hl=en. Τα cookies αποκλεισμού εμποδίζουν τη μελλοντική συλλογή των δεδομένων σας όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Για να αποτρέψετε τη συλλογή δεδομένων από το Universal Analytics σε διάφορες συσκευές, πρέπει να εξαιρεθείτε από όλα τα συστήματα που χρησιμοποιείτε. Εάν κάνετε κλικ εδώ, έχει οριστεί το cookie αποκλεισμού: <a href="javascript:gaOptout()"><strong>Disable Google Analytics</ strong></a></p>. Παρακαλώ έχετε υπ’ όψιν ότι για αυτόν τον ιστότοπο είναι ενεργοποιημένη η ανωνυμοποίηση IP, γεγονός που σημαίνει ότι το Google Analytics έχει αντικαταστήσει τον κώδικα με το "anonymizeIp" για να διασφαλίσει ότι οι διευθύνσεις IP συλλέγονται ανώνυμα (αποκαλούμενη κάλυψη IP).

7 Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter)

7.1 Περιγραφή και πεδίο επεξεργασίας

Μπορείτε να εγγραφείτε σε δωρεάν ενημερωτικό δελτίο στην ιστοσελίδα μας. Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο, μας μεταδίδονται τα δεδομένα από το πεδίο εισαγωγής δεδομένων:

Όνομα και επώνυμο *

Εταιρία

Email *

Ενδιαφέροντα

Επιπλέον, κατά την εγγραφή συλλέγονται τα ακόλουθα δεδομένα:

(1) Ημερομηνία και ώρα εγγραφής

(2) Πληροφορίες εγγραφής

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής, αποκτάται η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων και γίνεται αναφορά στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν διαβιβάζονται δεδομένα σε τρίτους σε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών δελτίων. Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου.

7.2 Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων

Το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. α’ του GDPR είναι η νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων μετά την εγγραφή του ενημερωτικού δελτίου από τον χρήστη, εάν ο χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του/της.

7.3 Σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη χρησιμοποιείται για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Η συλλογή άλλων προσωπικών δεδομένων ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής χρησιμεύει για την αποτροπή της κατάχρησης των υπηρεσιών ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται.

7.4 Διάρκεια αποθήκευσης

Τα δεδομένα διαγράφονται μόλις δεν είναι πλέον απαραίτητα για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν. Επομένως, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη θα αποθηκευτεί για όσο διάστημα είναι ενεργή η συνδρομή στο ενημερωτικό δελτίο.

7.5 Δυνατότητα αντιρρήσεων και διαγραφής

Η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή από τον αντίστοιχο χρήστη. Για το σκοπό αυτό σε κάθε ενημερωτικό δελτίο υπάρχει ένας αντίστοιχος σύνδεσμος.

Αυτό επιτρέπει επίσης την ανάκληση της συγκατάθεσης για την αποθήκευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέχθηκαν κατά τη διαδικασία εγγραφής.

8 Φόρμα επικοινωνίας και επαφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

8.1. Περιγραφή και πεδίο εφαρμογής της επεξεργασίας δεδομένων

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει μια φόρμα επικοινωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ηλεκτρονική επαφή. Έχετε επίσης τη δυνατότητα εγγραφής στο myPERI, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο και υπηρεσίες που προσφέρουμε μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Αν ένας χρήστης εκμεταλλευτεί αυτή την επιλογή, τα δεδομένα που εισάγονται στο πεδίο εισόδου θα μας μεταδοθούν και θα αποθηκευτούν. Αυτά τα δεδομένα είναι:

* Υποχρεωτικό πεδίο

Περιοχή ενδιαφέροντος

Χαιρετισμός*

Όνομα *

Επίθετο*

Ηλεκτρονική διεύθυνση*

Εταιρεία

Δρόμος

Ταχυδρομικός Κώδικας*

Πόλη

Ομόσπονδο κράτος

Χώρα*

Τηλέφωνο

Φαξ

Το μήνυμά σου*

Επιπλέον, κατά την αποστολή του μηνύματος αποθηκεύονται τα ακόλουθα δεδομένα:

(1) Ημερομηνία και ώρα εγγραφής

(2) Πληροφορίες φόρμας

Η συγκατάθεσή σας αποκτάται για την επεξεργασία των δεδομένων στο πλαίσιο της διαδικασίας αποστολής και γίνεται αναφορά στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της παρεχόμενης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην περίπτωση αυτή θα αποθηκεύονται τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη που μεταδίδονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα διαβιβαστούν δεδομένα σε τρίτους. Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία της συζήτησης και για τους σκοπούς του myPERI.

8.2. Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων

Το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. α’ του GDPR αποτελεί τη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων, εάν ο χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων που διαβιβάζονται κατά τη διάρκεια της αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. στ’ του GDPR. Εάν ο σκοπός της επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η σύναψη σύμβασης, η συμπληρωματική νομική βάση για την επεξεργασία είναι το άρθρο 6 παρ. 1 σημ. β’ του GDPR.

8.3. Σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων

Χρησιμοποιούμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα από το πεδίο εισαγωγής δεδομένων για να επεξεργαστούμε την επικοινωνία και να σας παρέχουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προορίζονται για τους εγγεγραμμένους χρήστες μας. Σε περίπτωση επικοινωνίας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αυτό αποτελεί επίσης το απαραίτητο έννομο συμφέρον για την επεξεργασία των δεδομένων.

Τα άλλα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη διαδικασία αποστολής χρησιμεύουν για την αποτροπή της κατάχρησης της φόρμας επικοινωνίας και για την εξασφάλιση της ασφάλειας των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών.

8.4. Διάρκεια αποθήκευσης

Τα δεδομένα διαγράφονται όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν. Για τα προσωπικά δεδομένα από το πεδίο εισαγωγής της φόρμας επικοινωνίας και τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτά διαγράφονται όταν τερματιστεί η αντίστοιχη συνομιλία με τον χρήστη. Η συνομιλία τερματίζεται όταν μπορεί να συναχθεί από τις περιστάσεις ότι τα ερωτήματα έχουν πλήρως αποσαφηνιστεί. Τα πρόσθετα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστολής θα διαγραφούν μετά από περίοδο που δεν υπερβαίνει τις επτά ημέρες.

8.5. Δυνατότητα αντιρρήσεων και διαγραφής

Ο χρήστης μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Εάν ο χρήστης επικοινωνήσει μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορεί να αντιταχθεί στην αποθήκευση των προσωπικών του δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Σε αυτήν την περίπτωση, η επικοινωνία δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Για τους σκοπούς αυτούς, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση data.protection@peri.com ή στην ταχυδρομική διεύθυνση του υπεύθυνου προστασίας δεδομένων μας: Dr. Sebastian Kraska, Marienplatz 3, 80331 Μόναχο. Στην περίπτωση αυτή όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας θα διαγραφούν.

9 Μεταφορά δεδομένων σε τρίτα μέρη

Συνεργαζόμαστε με διάφορους παρόχους υπηρεσιών για τη λειτουργία του ιστότοπου PERI. Είναι υποχρεωμένοι να επεξεργάζονται δεδομένα αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες ως εκτελούντες την επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 28 GDPR. Οποιαδήποτε περαιτέρω αποκάλυψη των δεδομένων σας σε τρίτους θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας σχετικώς (άρθρο 6 παράγραφος 1 σημ. α’ του GDPR), εάν αυτό είναι απαραίτητο εντός των ορίων των νομικών μας υποχρεώσεων (άρθρο 6 παράγραφος 1 σημ. γ του GDPR) ή αν αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία των εννόμων συμφερόντων μας ή των εννόμων συμφερόντων εταιρίας που συνδέεται με εμάς κατά την έννοια της § 15 του νόμου περί μετοχών (AktG) (άρθρο 6 παράγραφος 1 σημ. στ’) του GDPR). Λίστα των εταιρειών του ομίλου μας είναι διαθέσιμη εδώ [https://www.peri.com/de/unternehmen/vertriebskontakte-weltweit.html]. Το έννομο συμφέρον μας έγκειται στην ομοιόμορφη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των υφιστάμενων πελατών και των μελλοντικών πελατών μας σε ολόκληρο τον όμιλο. Παρακαλώ έχετε υπ’ όψιν ότι οι θυγατρικές μας ενδέχεται να βρίσκονται εκτός της ΕΕ και επομένως σε μια χώρα που δεν παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις προστασίας δεδομένων της ΕΕ. Αναλαμβάνουμε να λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών προστατεύονται επαρκώς όταν μεταφέρονται σε άλλη χώρα από εκείνη στην οποία βρίσκονται τα υποκείμενα των δεδομένων και ότι αυτή η προστασία συμμορφώνεται με τα κριτήρια που ορίζονται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

10 Χρήση κοινωνικών plugins στην περιοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

10.1. Facebook

Ο ιστότοπος PERI χρησιμοποιεί προσθήκες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ("plugins") του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook.com, το οποίο λειτουργεί από το Facebook Inc., Palo Alto, ΗΠΑ ("Facebook"). Οι προσθήκες ("plugins") φέρουν το λογότυπο Facebook.

Εάν αποκτάτε πρόσβαση σε μια σελίδα στον ιστότοπό μας που περιέχει τέτοιες προσθήκες ("plugins"), αρχικά απενεργοποιούνται. Οι προσθήκες ("plugins") δεν ενεργοποιούνται μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί που παρέχεται από το Facebook. Με αυτήν την ενεργοποίηση δημιουργείτε τη σύνδεση στο Facebook και δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μετάδοση δεδομένων στο Facebook. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook, το Facebook μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψή σας στο λογαριασμό σας εκεί. Εάν κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί Facebook, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδονται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Facebook και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το Facebook, καθώς και τα σχετικά δικαιώματα και τις επιλογές ρύθμισης για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Facebook [https://www.facebook.com /privacy/explanation].

Εάν δεν θέλετε το Facebook να συλλέξει δεδομένα για εσάς μέσω του ιστοτόπου μας, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Facebook πριν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

10.2. Google+

Ο ιστότοπος PERI χρησιμοποιεί προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης ("plugins") του κοινωνικού δικτύου plus.Google.com, το οποίο διαχειρίζεται η Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Ηνωμένες Πολιτείες ("Google"). Οι προσθήκες ("plugins") επισημαίνονται με το λογότυπο Google+ ή το επίθεμα "Google+" ή "Google plus" ή "+1". Αν έχετε πρόσβαση σε μια σελίδα του ιστοτόπου μας που περιέχει αυτές οι προσθήκες ("plugins"), αρχικά απενεργοποιούνται. Οι προσθήκες ("plugins") δεν ενεργοποιούνται μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί που παρέχεται από την Google. Με αυτήν την ενεργοποίηση, δημιουργείτε τη σύνδεση στο Google+ και δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη διαβίβαση δεδομένων στη Google. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Google+, η Google μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψή σας στο λογαριασμό σας εκεί. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί Google, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδονται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google και αποθηκεύονται εκεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από την Google, καθώς και τα σχετικά δικαιώματα και τις επιλογές ρύθμισης για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της Google [https://policies.google.com/privacy?hl=el] Αν δεν θέλετε η Google να συλλέξει δεδομένα για εσάς μέσω του ιστοτόπου μας, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Google+ πριν επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

10.3. Instagram

Ο ιστότοπος PERI χρησιμοποιεί προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης ("plugins") του κοινωνικού δικτύου Instagram, το οποίο ανήκει στο Facebook Group Facebook Inc, Palo Alto, ΗΠΑ. Οι προσθήκες ("plugins") φέρουν το λογότυπο Instagram.

Αν έχετε πρόσβαση σε μια σελίδα του ιστοτόπου μας που περιέχει τέτοιες προσθήκες ("plugins"), αυτές αρχικά απενεργοποιούνται. Οι προσθήκες ("plugins") δεν ενεργοποιούνται μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί που παρέχεται από το Instagram. Με αυτήν την ενεργοποίηση δημιουργείτε τη σύνδεση με το Instagram και δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά δεδομένων στο Instagram. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Instagram, το Instagram μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψή σας στο λογαριασμό σας εκεί. Όταν πατάτε το αντίστοιχο κουμπί Instagram, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδονται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Instagram και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και τη χρήση δεδομένων από το Instagram, καθώς και τα σχετικά δικαιώματα και τις επιλογές ρύθμισης για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Instagram [https://help.instagram.com/155833707900388].

10.4. Twitter

Ο ιστότοπος PERI χρησιμοποιεί προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης ("plugins") του κοινωνικού δικτύου Twitter, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία Twitter. 1355 Market Street, Suite 900, Σαν Φρανσίσκο, CA 94103, ΗΠΑ ("Twitter"). Οι προσθήκες ("plugins") φέρουν το λογότυπο Twitter ή το επίθεμα "Tweet".

Αν έχετε πρόσβαση σε μια σελίδα του ιστοτόπου μας που περιέχει τέτοιες προσθήκες ("plugins"), αυτές αρχικά απενεργοποιούνται. Οι προσθήκες ("plugins") δεν ενεργοποιούνται μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί που παρέχεται από το Twitter. Με αυτή την ενεργοποίηση δημιουργείτε τη σύνδεση στο Twitter και δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μετάδοση δεδομένων στο Twitter. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Twitter, το Twitter μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψή σας στο λογαριασμό σας εκεί. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί Twitter, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδονται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Twitter και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το Twitter, καθώς και τα σχετικά δικαιώματα και τις επιλογές ρύθμισης για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του Twitter [https://twitter.com/en/privacy].

10.5. XING

Ο ιστότοπος PERI χρησιμοποιεί προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης ("plugins") του κοινωνικού δικτύου Xing, το οποίο εκμεταλλεύεται η XING AG, Dammtorstraße 30, 20354 Αμβούργο, Γερμανία. Οι προσθήκες ("plugins") φέρουν το λογότυπο Xing.

Εάν έχετε πρόσβαση σε μια σελίδα του ιστοτόπου μας που περιέχει τέτοιες προσθήκες ("plugins"), αυτές αρχικά απενεργοποιούνται. Οι προσθήκες ("plugins") δεν ενεργοποιούνται μέχρι να κάνετε κλικ στο κουμπί που παρέχεται από το Xing. Με αυτήν την ενεργοποίηση δημιουργείτε τη σύνδεση με το Xing και δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για τη διαβίβαση δεδομένων στο Xing. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Xing, η Xing μπορεί να αντιστοιχίσει την επίσκεψη στο λογαριασμό σας εκεί. Όταν πατάτε το αντίστοιχο κουμπί Xing, οι αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδονται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Xing και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από τη Xing, καθώς και τα σχετικά δικαιώματα και τις επιλογές ρύθμισης για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου Xing [https://privacy.xing. com/de/datenschutzerklaerung].

10.6. YouTube

Ο ιστότοπος PERI χρησιμοποιεί την πλατφόρμα βίντεο YouTube, την οποία διαχειρίζεται η εταιρεία YouTube LLC, Cherry Ave 901. San Bruno, CA 94066 στις ΗΠΑ. Το YouTube είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων ήχου και βίντεο.

Όταν επισκέπτεστε μια σελίδα του ιστοτόπου μας, η ενσωματωμένη στο YouTube συσκευή αναπαραγωγής YouTube συνδέεται με το YouTube για να εξασφαλίσει την τεχνική μετάδοση ενός αρχείου βίντεο ή ήχου. Όταν συνδέεστε στο YouTube, οι πληροφορίες σύνδεσης μεταφέρονται στο YouTube με σκοπό την αναπαραγωγή ενός αρχείου βίντεο ή ήχου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το YouTube, καθώς και σχετικά δικαιώματα και ρυθμίσεις για την προστασία του απορρήτου σας, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου του YouTube [https://policies.google.com/privacy?hl=en].

11 Δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων

11.1. Δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού και διαβίβασης

Εάν πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα ή την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν (άρθρο 15 GDPR), τη διόρθωση, διαγραφή και τον περιορισμό προσωπικών δεδομένων ή επεξεργασίας δεδομένων που σας αφορούν (άρθρα 16 έως 18 GDPR) και τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν (άρθρο 20 GDPR).

11.2. Δικαίωμα ανάκλησης

Επιπροσθέτως, έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας δεδομένων επί τη βάση του εννόμου συμφέροντος του υπεύθυνου επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 γράμμα στ) του GDPR εάν πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις του άρθρου 21 του GDPR.

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη δήλωση συγκατάθεσής σας. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιείται βάσει της συγκατάθεσης μέχρι την ανάκλησή της.

11.3. Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων σε μεμονωμένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του profiling

Έχετε το δικαίωμα να μην υποβάλλεστε σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία – συμπεριλαμβανομένου του profiling– η οποία έχει νομική ισχύ εναντίον σας ή σας παρεμποδίζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο. Αυτό δεν ισχύει αν η απόφαση:

(1) είναι απαραίτητη για τη σύναψη ή την εκτέλεση σύμβασης μεταξύ σας και του υπεύθυνου επεξεργασίας,

(2) είναι παραδεκτή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ένωσης ή των κρατών μελών στην οποία υπόκειται ο υπεύθυνος επεξεργασίας και εφόσον οι νόμοι αυτοί περιέχουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας και των εννόμων συμφερόντων σας, ή

(3) λαμβάνεται με τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Ωστόσο, οι αποφάσεις αυτές δεν μπορούν να βασίζονται σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 του GDPR, εκτός αν εφαρμόζεται το άρθρο 9 παρ. 2 σημ. α’ ή ζ’ και έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας και των εννόμων συμφερόντων σας.

Στις περιπτώσεις που αναφέρονται στις παραγράφους 1 και 3 ως άνω, ο υπεύθυνος επεξεργασίας λαμβάνει εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τα έννομα συμφέροντά σας, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον του δικαιώματος αναζήτησης της παρέμβασης ενός προσώπου εκ μέρους του υπεύθυνου επεξεργασίας, του δικαιώματος να δηλώσετε τη θέση σας και να αμφισβητήσετε την απόφαση.

Για να ασκήσετε όλα αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση data.protection@peri.com ή στην ταχυδρομική διεύθυνση του υπεύθυνου προστασίας δεδομένων μας: Dr. Sebastian Kraska, Marienplatz 3, 80331 Μόναχο.

11.4. Δικαίωμα προσφυγής σε εποπτική αρχή

Σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ. 1 του GDPR, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην εποπτική αρχή εάν πιστεύετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν πραγματοποιείται νόμιμα, και ιδίως αν παραβιάζει το GDPR.

Η διεύθυνση της εποπτικής αρχής που είναι αρμόδια για μας είναι:

Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα,

Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα,

τηλέφωνο 210 6475628,

e-mail: contact@dpa.gr,

 fax: +30-210 6475628, www.dpa.gr