You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Μάρ
Μάρ

Η PERI ανήκει στις 100 κορυφαίες καινοτόμες εταιρίες της Γερμανίας

8 Μαρ 2021

Δελτία τύπου

8 Μαρ 2021
Weissenhorn, Γερμανία
  • Δελτίο τύπου (ελ)
  • 15.731 Χαρακτήρες (χωρίς κενά)
  • 1 πατήστε την εικόνα
  • 0.3 MB
Κατεβάστε τα Δελτία Τύπου

Βραβείο Top Innovator 2021 , Weissenhorn, Γερμανία

Η PERI, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ξυλότυπου και σκαλωσιάς στον κόσμο, βραβεύτηκε με το «Top Innovator 2021» στο πλαίσιο του διαγωνισμού καινοτομίας TOP 100 σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Η κριτική επιτροπή εκτίμησε την καινοτόμο δύναμη και τις επιτυχίες της PERI.

Το TOP 100 είναι ο μοναδικός διαγωνισμός στη Γερμανία που εξετάζει και βραβεύει τη διαχείριση της καινοτομίας από τις εταιρείες. Έτσι, το βραβείο δεν αναγνωρίζει μόνο την «παραγωγή» μιας εταιρείας όσον αφορά τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλά και τη δυνατότητα και τη μελλοντική βιωσιμότητα μιας εταιρείας.

"Ολόκληρη η ομάδα της PERI είναι περήφανη για αυτή την επιτυχία και χαίρεται για αυτό το βραβείο ", λέει ο Thomas Imbacher, Managing Director Innovation & Marketing." Η δύναμη της καινοτομίας είναι μέρος αυτού που είμαστε. Είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού μας και του επιχειρηματικού μας DNA. Για εμάς, η εφευρετικότητα και η δημιουργικότητα είναι πάντα η βάση για να κάνουμε τους πελάτες μας πιο επιτυχημένους. Πάνω απ 'όλα, αυτή η προσέγγιση βραβεύτηκε με την εκλογή στο TOP 100 ».

Στην PERI, η καινοτομία λαμβάνει χώρα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα και περνά συστηματικά σε ολόκληρο τον οργανισμό. Εκτός από την έρευνα και την ανάπτυξη νέων φυσικών και ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών για συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης στην κύρια δραστηριότητα της PERI, η εταιρεία προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Στο δικό της δυναμικό, έχει εντάξει μια ομάδα που είναι αφιερωμένη στις πιθανές ανάγκες των πελατών, στις τεχνολογίες και στις δυνατότητες και ευκαιρίες για την εταιρεία. Αυτή η στρατηγική μας αναφορικά με την καινοτομία, που βασίστηκε σε μελλοντικά σενάρια, είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή εκβιομηχάνιση της τεχνολογίας εκτύπωσης 3D κατασκευών το 2020 και την επιτυχή τρισδιάστατη εκτύπωση των δύο πρώτων κατοικιών στη Γερμανία.

Στον κύριο γύρο του φετινού TOP 100, συνολικά 389 εταιρείες υπέβαλαν αίτηση για μια θέση μεταξύ των τελευταίων 100. Η διαχείριση της καινοτομίας από την PERI εξετάστηκε διεξοδικά σε μια απαιτητική διαδικασία ανταγωνισμού, όπου χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 100 κριτήρια δοκιμών σε πέντε κατηγορίες (επιτυχία καινοτομίας , κλίμα καινοτομίας, διαδικασία & οργάνωση κ.λπ.).

Στο τέλος, η κριτική επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ήταν πεπεισμένη: η PERI είναι μία από τις TOP 100 πιο καινοτόμες εταιρείες στον φετινό διαγωνισμό. Η ακριβής κατάταξη της PERI θα ανακοινωθεί στην επίσημη τελετή απονομής τον Νοέμβριο του 2021.

Ο επιστημονικός διευθυντής του διαγωνισμού TOP 100 είναι ο καθηγητής Dr. Nikolaus Franke, ιδρυτής και διευθυντής του Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Ο καθοδηγητής του TOP 100 είναι ο διάσημος Γερμανός δημοσιογράφος στο πεδίο της επιστήμης, Ranga Yogeshwar. Οι εταίροι του έργου είναι η Fraunhofer Society και η Γερμανική Ένωση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων BVMW.

Η PERI

Με πωλήσεις 1,685 εκατ. Ευρώ το 2019, η PERI είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές συστημάτων μεταλλότυπων και σκαλωσιών στον κόσμο. Η οικογενειακή εταιρεία, με έδρα στο Weissenhorn (Γερμανία), εργατικό δυναμικό άνω των 9.500 υπαλλήλων, περισσότερες από 60 θυγατρικές και πάνω από 160 τοποθεσίες αποθηκών, παρέχει στους πελάτες της καινοτόμο εξοπλισμό συστημάτων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σχετίζονται με ο,τιδήποτε αφορά στους μεταλλότυπους και στις τεχνολογίες των σκαλωσιών.