You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Η PERI – μια οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει σταθερή επίγνωση της ταυτότητάς της

 

 

Κάνουμε την κατασκευαστική διαδικασία περισσότερο αποτελεσματική, γρηγορότερη και πιο ασφαλή. Κύριο καθημερινό μας μέλημα η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Ως σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση με ξεχωριστή εταιρική κουλτούρα, είμαστε ο ηγέτης στην αγορά των συστημάτων μεταλλοτύπου και ικριωμάτων. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Η μοναδική μας κουλτούρα είναι ο κύριος συντελεστής της εμπορική μας επιτυχίας.

Αυτή η επιτυχία ήταν δυνατή εξαιτίας της εξαιρετικής απόδοσης πολλών ατόμων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός σε κάθε άτομο αποτελεί την βάση αυτής της επιτυχίας.

Προσπαθούμε για κερδοφόρα ανάπτυξη παγκοσμίως. Στόχος μας είναι η εμπορική επιτυχία. Οι κοινές μας ιδέες και αντιλήψεις στηρίζονται τις θεμελιώδης αξίες με τις οποίες ο Artur και η Christl Schwörer έχουν οικοδομήσει τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες από τότε που ίδρυσαν την εταιρεία το 1969.

Με το πέρας των ετών αυτό έχει εξελιχθεί ως την εταιρική μας ταυτότητα. Όλοι εμείς που απαρτίζουμε την οικογένεια Schwörer καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο ανυπομονούμε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Η επιτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί ποτέ δεδομένη, μέρα με την μέρα κερδίζεται εκ νέου. Οι αξίες μας, οι συντελεστές επιτυχίας καθώς και η σαφής στρατηγική μας, αποτελούν την θεμελιώδη κατευθυντήρια γραμμή καθώς συνεχίζουμε να γράφουμε την επιτυχημένη ιστορία της εταιρείας PERI.

Οι φιλοδοξίες μας: Το όραμά μας

Προσπαθούμε να είμαστε ο κορυφαίος συνεργάτης στον τομέα του μεταλλοτύπου και των ικριωμάτων - παγκοσμίως.

Τι εκπροσωπούμε: Η αποστολή μας

Καθιστούμε την κατασκευαστική διαδικασία πιο αποτελεσματική, γρηγορότερη και πιο ασφαλής.Κύριο καθημερινό μέλημα μας η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Τα πιστέυω μας: Οι αξίες μας

Η επιτυχία της PERI βασίζεται σε ισχυρές αξίες. Το επιχειρηματικό πνεύμα του Artur Schwörer και των συνεργατών του βοήθησαν στην επίτευξη των πρώτων συμφωνιών. Η αξιοπιστία της PERI συντέλεσε στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πρώτοι πελάτες καθώς και την επίτευξη ακόμη περισσότερων συμβολαίων.

Το διευρυμένο πνεύμα των ανθρώπων της PERI βοήθησε ώστε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και να επεκταθούμε διεθνώς. Και το πάθος μας κάνει να προσπαθούμε μέχρι τελευταία στιγμή προκειμένου να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Αυτές οι αξίες θα καθοδηγούν και τις μελλοντικές μας δραστηριότητες.

Για εμάς, εκτός ότι είναι καθήκον, είναι και κάτι που αγαπάμε. Κάθε εργαζόμενος συνεισφέρει στην επιχειρηματική επιτυχία της PERI, καθοδηγούμενοι καθημερινά βάση αυτών των επιχειρηματικών αξιών και μεταβιβάζοντας τες σε νέους συναδέλφους. Τέσσερις έννοιες περιγράφουν κάθε μία από τις τέσσερις αξίες μας με περισσότερες λεπτομέρειες. Διευκρινίζουν τι εννοούμε και, στον αντίστοιχο συνδυασμό, περιγράφουν την προσέγγισή μας στις καθημερινές δραστηριότητες μας στην PERI.

Επιχειρηματικός

Πρακτικός
Θαρραλέος
Επιτυχημένος
Υπεύθυνος

Αξιόπιστος

Σωστός
Επιμελής
Αυθεντικός
Τίμιος

Ανοιχτόμυαλος

Προσεκτικός
Ανησύχο Πνεύμα
Λειτουργεί με σεβασμός
Ευέλικτος

Παθιασμένος

Φιλόδοξος
Αφοσιωμένος
Δημιουργικός
Φέρνει την δουλειά εις πέρας

Τι μας οδηγεί: Οι συντελεστές της επιτυχίας μας

Οι συντελεστές της επιτυχίας μας, μας κάνουν ισχυρούς ενόψει του σκληρού παγκοσμίως ανταγωνισμού. Χρειάζεται να τους επεξεργαζόμαστε κάθε μέρα. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στον πελάτη – και αυτό περιλαμβάνει και τους πελάτες που δεν έχουμε κερδίσει ακόμη. Θέλουμε να είμαστε ηγέτες της καινοτομίας προς όφελος των πελατών μας. Το ότι είμαστε οικογενειακή επιχείρηση μας κάνει ισχυρούς, μιας και είμαστε ανεξάρτητοι και μπορούμε να παίρνουμε μακροπρόθεσμες αποφάσεις ώστε να διατηρούμε το ξεχωριστό πνεύμα της PERI. Χρειαζόμαστε κερδοφόρα ανάπτυξη και χρηματοπιστωτική σταθερότητα για να μπορούμε να κάνουμε μακροπρόθεσμες επενδύσεις στο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργούμε οικονομικά και αποτελεσματικά. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πελάτες μας υποδηλώνει ότι είναι καθήκον μας να παρέχουμε πάντα την υψηλότερη ποιότητα. Αυτό ισχύει τόσο για τα προϊόντα μας όσο και για τις υπηρεσίες μας. Το ομαδικό μας πνεύμα είναι ο βασικός παράγοντας σε αυτό – σήμερα και στο μέλλον.

Κοντά στον Πελάτη

Ικανότητα Έπίλυσης Προβλημάτων
Εστίαση στον Πελάτη
Διεθνής Προσανατολισμός
Τοπική Παρουσία

Η δύναμη της Καινοτομίας

Κατανόηση των αναγκών του Πελάτη
Επαγγελματική Εξειδίκευση
Επιτυχημένα Προϊόντα
Καθορισμός της Τάσης

Οικογενειακή Επιχείρηση

Μακροπρόθεσμος Προσανατολισμός
Οικονομική Σταθερότητα
Ανεξαρτησία
Εγκαρδιότητα

Υψηλότερη Ποιότητα

Εξαιρετικοί Υπάλληλοι
Ομαδικό Πνεύμα
Αποτελεσματικές Διαδικασίες
Εξαιρετικά Προϊόντα

Κώδικας Δεοντολογίας

Ο Κώδικας Δεοντολογίας μας βοηθάει να βρούμε άμεσα λύσεις σε πιθανά ζητήματα διαφορών που μπορεί να αντιμετωπίσουμε καθημερινά στην εργασία μας.

Περισσότερες πληροφορίες